Print this page
Вторник, 24 Септември 2013 10:38

ЕКОто ясно – давай ЕМоцията и тръпката!

От
ecartec award munich 2013
В този блог: Броим дните до средата на октомври – ще пропуснем Oktoberfest, но за eCarTec Мюнхен 2013 вече сме се наточили здравата.

Така докато се подготвяме, че ще е лудница от тест драйв и срещи, идват и кандидати за голямата награда на 2013 г. Много категории, много желаещи – една награда. Но във всяка категория ще има победител. За нас наградата пък ще е да изпробваме макс. количество електромобили и да споделим емоции и тръпки от преживяването...

И тази година номинирани за eCarTec Award са най-интересните и новаторски предложения – общо 21 компании и институти се състезават за победа в седем категории:

  • Електрическа кола
  • Лекотоварен електромобил
  • Задвижваща технология, електрически системи, тестови системи
  • Технология за съхранение, системна интеграция
  • Енергия, инфраструктура, свързваща технология;
  • Концепция/визия за продукт; и специалната категория;
  • Устойчива мобилна концепция.

С Робърт Метцгер, организаторът на събитието, се познаваме (все още) само виртуално. Очакваме да стиснем ръката му по време на eCarTec Мюнхен 2013. Но още отсега едни негови думи не паснаха много, защото и ние мислим така:

"Ентусиазмът идва от собствените ти преживявания. Ние искаме да вместо да говорим само за "еко превозни средства", да дадем възможност на хората да се забаляват с шофирането, да изпитат емоции и така да ги провокираме да взимат решения за покупка на електромобил."

Още през 2011-та на eCarTec Мюнхен е имало над 3,500 тест драйв преживявания. През 2012 те са още повече, а тази година просто нямаме идея какво ще става. Всички електромобили в производство и купища концепции на 2, 3 и 4 колела, ще бъдат на изложението и ще ни трябва доста добра организация, за да тестваме колкото можем повече. За да споделим впечатления, идеи и снимки в eCars.bg и на Facebook страницата ни.

И накрая, понеже темата е номинации за награда, ето линк, където можеш да видиш кой и за какво се състезава.

Ние пожелаваме успех на всички участници. И много атрактивни ЕМ неща да пускат на пазара. Че нямаме търпение за повече тръпки и емоции.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 2543 пъти Последна корекция Вторник, 24 Септември 2013 13:03
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.