Четвъртък, 12 Май 2011 13:00

Grove Boats влиза в британската Electric Boat Association

От
Електрическа лодка със соларен покрив от Grove Boats Electric

Екипът на Grove Boats Technical, новият партньор в мрежата Econav и член на британската Electric Boat Association с радост ще ви помогне да откриете перфектното задвижване за вашата лодка...

Искате ли да моторизирате отново съществуващ плавателен съд или обмисляте смяна на двигателя с вътрешно горене с напълно електрически или с хибридно захранване? На базата на нашия опит ние можем да ви дадем необходимите съвети. Ние създаваме решения, които могат да превъзхождат съществуващите ви конфигурации с допълнителния комфорт на електрическото задвижване. Имаме необходимото оборудване за измерване на работата на двигателя ви днес и можем да персонализираме електрически двигател, което осигурява същото ускорение, ако не и по-добро.

Хибридно задвижване

Хибридното решение има предимства, ако искате да съчетаете възможностите за висока скорост и дълги разстояния и в същото време изисква плавателния съд да се движи с умерена скорост, без неудобството от отработените газове и вибрациите от дизеловите двигатели.

Изцяло електрическо задвижване

Благодарение на развитието на технологията на батериите, опциите със задвижване изцяло с електрическите двигатели с всеки изминат ден стават все по-интересни. Това особено важи при съдовете с бавна и средна скорост.

Прочетено 1222 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 22:23
JACtest

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.