Ново приложение за коментари в eCars.bg

Блог

В този блог: Заменяме старото приложение за коментари с по-модерно и функционално.

Приложението за коментари, което използвахме досега вече не се поддържа и преминаваме към ново, което предлага нови опции, изглед и възможности...

Всички предишни коментари са запазени в новото приложение, с изключение на най-старите блогове от 2011-2013 г., които ще бъдат прехвърлени допълнително.

Сега коментарите са подредени в по-изчистен вид, като за коментиране са налични същите опции с по-лесни за използване бутони.

Технически новото приложение е по-добро от предишното и се поддържа официално от създателите. Предстои да добавим професионалната версия, в която има повече опции, включително добавяне на файлове.

В сегашния вариант снимки могат да се добавят само чрез URL адрес - не от диск - което очакваме да добавим като функция с про версията. Там ще може да се прави и преглед на коментари от списък.

Аватарите се импортират от форума, като в зависимост от версията системата не открива някои и затова препоръчваме добавяне/обновяване на аватар във форума, за да излиза и в коментарите.

Като поемаме ангажимент за още подобрения, остана да пожелаем приятно и ползотворно коментиране!


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (6)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. Илиян Звездоброев

Брей, суперска работа. Даже получих известие, че е пуснат нов коментар, в другата статия за Тесла онлайн поръчки, но нямам представа защо Не съм коментирал там ...

  Прикачени
  гост

А за коментар по друг блог да си получавал известие?

  Прикачени
  Последно редактиран Преди 3 години от Мартин Хаджистойков Мартин Хаджистойков

Аха, суперска я, ама това с известието трябва да го оправяме - че ще заспамеят работите инак. Още го пипкаме приложението. Би трябва само ако се абонираш за получаване на коментари по блог да ги получаваш - не от всички, ама да видим - още го разследваме и благодарско за отзива. Уж е настроено да не е с автомат абонамент да може всеки за което иска само за него да получава...

  Прикачени
  гост
  1. Илиян Звездоброев

Ами не, абсолютно нищо друго....

  Прикачени
  гост
  1. Илиян Звездоброев

Гледам , че ако не съм се логнал, сега има полета за име и парола и долу. Не знам преди дали ги имаше. Но независимо дали се лог-на от горе или от долу ме праща на страницата с профила ми винаги, което е адски досадно. Пак трябва да си търся новината, за да коментирам

  Прикачени
  гост

Оказа се системна промяна, която сега се дебатира и засега нямам идея дали и кога ще върнат стария вариант пренасочването след вход да е към текущата страница. Според програмистите това е оставяло възможност на хакери да експлоатират функцията за пренасочване и затова е променено отскоро. И на мен не ми допада препращането към страницата с профила, но засега не успявам да го коригирам. Ще следя нещата и дано се върне старото удобно положение, без да е компромис за сигурността.

  Прикачени
  гост
Все още няма пуснати коментари

Пусни коментар

Публикуванет на коментар като гост. Регистрирай се или се впиши в своя профил.
Прикачени (0 / 3)
Сподели своето местоположение
elektromobili-2020