Заигравка с онлайн версията на Клуб КарамЕЛ

Блог

Супер тръпка се оказа подготовката за първото събитие на Клуб КарамЕЛ и нали бяхме обещали регистрацията да стартира онлайн в дните преди събитието, но междувременно се готви нещо по-голямо...

Тотално се посветихме на живото събитие на 15 май и междувременно от многото разговори с приятели се заформи идеята да направим онлайн работата както си трябва – не просто с едно мейлче и регистрация, а цяла онлайн клубна платформа, нещо като форум на макс.

Не че мейлче и регистрация не е гот – супер простичко си е и много тачено даже да си влезеш за секунди в схемата. То пак ще е лесно и бързо, но след регистрацията направо скачаш в цялата клубна игра. Има много голяма вероятност да сколасим и с мобилно приложение.

Сега обаче първо да се съберем на откриването, където даваме първите КарамЕЛ клубни карти с пакет (така подбрани да са многофункционални) подаръци. За събитието сме подготвили първа основателска серия от 25 клубни карти, които ще предоставяме при регистрация в клуба на място по ред на дошлите (от старта на събитието в 12:00). Няма да има сърденки, че сме запазите първите няколко за нас, като основатели на клуба, нали?

Има го и това, че трябва да се организираме добре, че да е забавно, не да се занимаваме всички с карти марти и регистрации само, а да се изкефим на много и различни електро коли и возила, готини хора и супер клубна атмосфера.

Понеже ще имаме гости с деца, но пък не сме си повикали аниматори, хайде да сме закачливи с малките и да им направим и на тях свежо сладко забавно и вкусно преживяването.

Така и за всички, които се съберем – а колко ли ще се съберем ;)? Вече имаме доста прилична бройка потвърдили, но ще разбереш като дойдеш или от фейса, блога, снимките и видеото, че гласим и такова да спретнем. Един готин тип дето е много електромобилен фен и приятел сме го цанили да отговаря за тази част (с видеото). Много го бива!

Идват и гости от други градове, ще им заредим електричките, естествено, при това и от една нова зарядна станция, ама сега повече не казваме нищо по въпроса!

Това е – идваш не идваш, ние си те правим част от събитието. Отвсякъде!


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари