КарамЕЛ уеб шоу Сезон 1 – само за фейса и тубата от 14 октомври

Блог

В този анонс: КарамЕЛска работа – скачаме в уеб ефира с ново е-геройско видео шоу.

Като че си нямаме работа покрай зареждачките, мрежата и другите щуротии, та решихме да се пуснем в още една – подкарахме уеб шоу, намерихме му е-герой и го пуснахме да КараЕЛ :)

Никой не го е виждал още какво се е получило – в Сезон 1 имаме предвид – даже и ние не сме. Само на трейлър сме, като всички. ТВ студиото не дава да ги видим предварително, чак като ги метнат в ефир ще гледаме и ние. По-добре така, като не знаем предварително какви работи се заформят в епизодите и ние ще ги чакаме с нетърпение.

Каква е идеята на КарамЕЛ уеб шоуто? Ето, има си собствена страничка, но ни хрумна да си намерим един герой – е-герой – който да кара различни електро коли, да попада в случки, да помага на хора в разни ситуации докато си обикаля с електромобила ей така, без да го раздуваме това кой знае колко. Щото си е настояще, не е бъдеще – кара си човекът електромобил, зарежда си и го раздава помагач.

Но е смях. Не е някакво кар ревю или чукане по пластмаси, тука това, там онова. Ново е и за нас, не е правено такова нещо и се пускаме в него с любопитство и смелост.

е-Гороят на шоуто е Орлин Павлов – и за него също е ново това амплоа – но от трейлъра се вижда, че му пасва отвсякъде. Орлин изпада в различни сутиации, с различни хора и дори се оказва насред семейна кавга. И всичкото това с подложка електрическа мобилност, която вече е тук, все още неясна за някои, но привлекателна и желана, каквато ни е мисията да я правим.

И точно затова е уеб шоуто, да показва всичката тази реалност на забавно и удобно използване на електромобили, които представяме ненатрапчиво и без някакви специални ефекти.

Нещо да сме пропуснали?

Ще видим в епизодите.

#1 идва на 14 октомври от 11:00 в eCars, Фейсбук и YouTube!

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения