Инцидент с BMW i3? Няма проблем – аварийните ще му резнат карбона

Технологии
В този блог: ADAC тества разрязване на BMW i3 в симулиран инцидент.

Сега сме на тема умствено изживяване на предстоящо ни BMW i3 шофиране, в което няма място за инциденти, но такива се случват по пътищата и затова е добре да се знае как ще се справят аварийните служби след тежки ситуации с карбоновата структура на електромобила. А както се вижда от видеото, ще се справят...

В кадрите отдолу германската ADAC показва как се реже и разпъва BMW i3. Ако не ти се гледа как разпарят чудесен електромобил за €45,000, разбираме те – но както вече стана дума, тези неща са част от живота и трябва да са максимално отработени, за да може да се спасява живот.

Очевидно режещите и разтварящи инструменти на аварийния екип се справят с карбоновата структура на i3. Демонстрацията е направена заедно с екип на пожарната и е част от експеримент за симулиране на катастрофа на ADAC.

bmw_i3_razriazvane_carbon

Това ни напомня за един блог, който така и не получихме отговор дали можем да пуснем и на eCars.bg, но в оригинала ще видиш как се сменят панелите на BWW i3.

Но преди това, да започне рязането:

Източник: ADAC

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения