Кой какво си призна на второто Клуб КарамЕЛско

Събития

В този блог: Събрахме се КарамЕЛи от цяла България на Събитие #2 на клуба – ON отвсякъде! 

Насред дъжда яко електрички и хора на второто КарамЕЛско, за което – на всеки – специално БЛАГОДАРЯ!...

Приятели дойдоха с различни електромобили от Несебър, Враца, Бургас, Казанлък, Перник, Велико Търново и още, спретнахме и регистрация, гледахме как Tesla Model S sвърви сам командван от мобилен телефон и пристигане с крилати врати, а колко контакти се размениха и ръце се стиснаха само.

Много добре ни дойде козирката на терасата и си беше в плановете ако ни се скрои някоя водна шапка да се наредим отдолу и стана голямо гъмжило от хора и негъмжащи коли.

Наредихме и ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ 22 кВт AC зареждачка в синьо-бяло и зареди както си му е реда един Model S, после X, ZOE, Volt (от другите ни електро подсигуряванки).

zariadna-stancia-elektromobili-bg

Вече е изцяло собствена разработка, с наш си контролер и електроника, че сме пълни със софтуерни спецове в България, как няма да си наредим наш си хардуер и управление.

Този път видео и снимки много и сега се пекат клипчета – похапнахме всички, но си има и за електромобилите понахранване (в клиповете разни признания) – какво да правим сега още си имат кусури, та ги ловнахме в кадър нещата така кой какво си признава и му е на душа.

На едно място не успяхме да ги наредим, но дойдоха и трите прясно докарани Tesla Model X – два бели и един червен. По едно време се засякоха два, а вторият бял слезе по рампата с отворените крилати врати и веднага се наизвадиха телефони и всякакви снимачки.

Толкова много хора, че супер ни се искаше в повече разговорки да се добавим, да не изпуснем нещо интересно и добре че имаме видео материал на богато, само да обработим и ще споделяме.

Става все по-организирано и вече официално сме го пренаредили да е КарамЕЛ – клуб и пазар за електромобили. Това ще рече, че пипваме интернет страницата www.karamel.bg да стане клубна, но и да се запазят обявите за електрички, в тон с промяната.

Само дано да не сме пропуснали на някого да подарим Клуб КарамЕЛ батерия (power bank), много е ценно понякога като ти падне батерията на телефона да си имаш една малка и удобна подръка, да му вкараш живец. Много е гадно да ти падне батерията. Ма няма нали внимаваме.

Всякакви електрички се появиха – малките Twizy и Aixam, KIA Soul, Renault ZOE, Mitsubishi i-MiEV, Opel Ampera, Nissan LEAF, Renault Kangoo, Chevy Volt, Tesla по цвят да си избираш плюс хибриди си имахме на гости (Toyota Prius и Peugeot 3008).

klub-karamel-subitie-ndk

Щеше да е страхотно и да не се беше получила засечка с друго електромобилно събитие – ЕКО Рали България. Страхотно е да има две, а още по гот щеше да е да бяха на различни дати и съответно с пълен потенциал. Като си подобрим всички комуникацията и ще го постигнем.

Че имаш какво да кажеш за клуба (и събитието) не се съмняваме и каквото и да е то драсни няколко реда до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Така има много по-голяма вероятност да подобриш клуба и да добавим бързо каквото ти е удобно и полезно.

За следващото събитие може и да не чакаме пролетта, какво мислиш?

 

Специални благодарности на НДК, Red Coral кетеринг, както и на Христо Доневски и Людмил Първанов за фото и видео отразяването на събитието.

Айде чакаме от Люси клиповете да видим кой какво си е признал :).


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (3)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Чудесно се е получило Чакаме още материали.

Илиян Звездоброев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Браво

Атанас Дечев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

Звучи страхотно... много ме е яд, че не можах да дойда... дано да е последна засечка в комуникацията...

Марио Добрев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения