Историята на един 7-годишен български труд

Събития

В този блог: Стартирахме през 2010 г., сега скалираме производството си и остава да разперим криле.

ОК, това го нагодихме към 'Start. Scale. Spread your wings' мотото на асамблеята за малки и средни предприятия (SME Assembly), чиято кулминация за годината е по време на European SME Week в естонската столица Талин от 22 до 24 ноември. Там сме и ние...

За какво става дума

Координирана от Европейската Комисия, European SME Week се организира всяка есен заедно с SME Assembly и European Enterprise Promotion Awards Ceremony. Участието става само с покана от Европейската Комисия и на нас се падна честта да представяме България. Признателни сме за поканата, подготвили сме се усърдно и политаме към Талин да споделим своя опит и ентусиазъм с цяла Европа.

Кога и как

На 22 ноември, 28 предприемачи от всички страни в ЕС представят своите идеи за промяна на света към по-добро. Накрая, 10 топ идеи ще се състезават на полуфиналите.

От изхвърлянето на храна, през използване на новаторски технологии за диагноза на здравни проблеми, лекарства за настинки и резистентност към антибиотици, до интелигентни начини за използване на възобновяема енергия и намаляване на вредните емисии с електрическа мобилност, предприемачи като нас представят своите решения на глобални предизвикателства.

В шестата поредна година на SME Assembly, програмата включва 11-та European Enterprise Promotion Awards церемония, ключови обръщения от известни политици, интерактивни сесии, практически класове и работилници, експо за промотиране на стартъпи и тяхното скалиране.

Какво представяме

Ясно е, че електромобилите не горят нищо в движение, не цапат и т.н. Историята ни обаче е толкова пъстра, че се измерва с много повече от това послание. С вече хиляди блогове, падания, надигания, предизвикателства, борби и лични истории, ще го кажем съвсем кратко – ние предлагаме не просто нещо от електрическата мобилност, ние създаваме преживявания. От ежедневните истории в блога и форума, през производството на зарядни станции и разгръщането на мрежа, до мобилното приложение със заигравки и видео преживелиците – правим електрическата мобилност лесно разбираема, желана и достъпна. Това е нашата мисия и това е мотото на всеобхватния е-мобилен проект, който представяме в 28 слайда в Талин. 

Ето ключовите неща отново:

  • Блог и форум за електрическа мобилност и ефективни технологии
  • Производство на зарядни станции за електромобили
  • Разгръщане на мрежа за зареждане с мобилно приложение
  • Видео преживявания
  • Цялостни Е-мобилни / ВЕИ решения

Това е резултатът от вече повече от 7 години целенасочена работа за популяризиране на електрическата мобилност и създаване на пазар за промяната, която наричаме новия транспортен модел на света.

Имаме какво да печелим, имаме какво да подобряваме и сме щастливи, че го правим заедно с всеки, който чете тези редове. Благодарим на всички за наелектризиращата подкрепа и се надяваме да достигнем до още много сърца.

ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg