Десет цветни и свежи Renault Twizy пуска на морето Top Rent A Car

Електромобили
В този блог: Twizy под наем на Слънчев Бряг ще е хитът на лято 2015.

Top Rent A Car е национална компания за автомобили под наем, която вече разполага с 10 изцяло електрически електромобила в своя автопарк. Изборът на екипа е Renault Twizy, заради изключително атрактивната му визия, усещането и емоцията от шофирането...

Twizy пасва идеално на морските ни курорти и снимките от Варна и Златни Пясъци радват много окото. Знаем от опит какво внимание предизвиква нашият eCars.bg Twizy и още по-цветни и изпъкващи, електромобилите на Top Rent A Car ще са супер атракция по морето.

Top Rent A Car вече използва няколко електромобила в оперативната си дейност от началото на годината, но от юни 2015 г. компанията закупи и 10 бр. Renault Twizy за отдаване под наем.

Електромобилите ще бъдат на разположение в офисите на Top Rent A Car в Бургас (Burgas Plaza Mall) и Слънчев Бряг. По-късно тази година, Top Rent A Car планира да предлага електромобили и на клиенти в София.

Клиентите на Top Rent A Car могат да зареждат батерията безплатно в офисите на компанията, а повече за електромобила и как да резервираш ще откриеш на https://toprentacar.bg/bg/twizy.

Снимки: Top Rent A Car

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg

Най-нови теми от форума