Новият хит в света на автомобилите се казва Tesla Model 3

Електромобили

В този блог: Огромни опашки за Tesla Model 3 по цял свят още преди да е показан.

Tesla Model 3 се превърна в нещо като ураган, който минава по целия свят. От сутринта на 31 март 2016 г. салоните на Tesla Motors приемат резервации за Tesla Model 3 от десетки хиляди хора, които дори още не са видели колата...

Изпълнителният директор на Tesla Елон Мъск се появи в един от салоните в Лос Анджелис пробвайки да "даде пет" на всеки от опашката там в знак на благодарност и туитна, че е изумен от световната реакция към масовия електромобил на Tesla.

В Туитър Елон уверява всички ни, че няма да съжаляваме, а вчера писа, че представянето на Model 3 ще е на две части: първата на 31 март 2016 г. вечерта в Калифорния и втората по-близо до производството.

Туитър сферата направо изригва от снимки и клипове от опашки за резервиране на Model 3 навсякъде по света. Повечето хора пишат за супер бърза и опростена процедура за макс. две минути – плъзгаш кредитната карта през терминал, даваш имейл и си в схемата. Резервацията струва $1,000 в щатите и €1,000 в Европа.

Хората, които притежават Tesla електромобил, ще бъдат с предимство при получаване на колите, когато производството започне. Първи обаче ще се произвеждат по-екстрените версии, които в Европа очакваме да са на цени над €45-50,000.

Сега по-значимият факт е, че сме свидетели на нещо, което в съвремието е изключителна рядкост – огромен интерес към един нов продукт в световен мащаб (при това кола) до степен образуване на огромни опашки. Apple вече си има конкуренция!

И за финал преди старта :), пуснах тема в teslamotorsclub.com с предложение светът да благодари на Никола Тесла като първият Model 3 бъде наречен за него посмъртно – Nikola edition. Може да бъде изложен в централата на Tesla Motors или в музея в родното му градче. Важното е да почетем от сърце човека, който ни даде много повече отколкото осъзнаваме!

Събитието за официалното представяне на Tesla Model 3 можеш да гледаш от 06:30 наше време сутринта на 1 април на Tesla.com


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума