Opel Ampera-e тест драйв от Европа (видео)

Електромобили

В този блог: Opel вече предоставя новия електрически Ampera-e за тестове в Европа.

Потребителското Youtube видео с теста е на Вадим Овсянкин и го намерихме през блога на колегите от Cleantechnica. Добре е направено и дава обширна първа представа за модела...

Интересно е как в GM решиха да нарекат моделите на различните пазари. В щатите Volt и Bolt, в Европа Ampera и Ampera-e. С минималните разлики в произнасянето и при двете как ли ще се приеме във времето?

Има обаче нещо по-важно от това с имената. След първоначалната цел на GM да пусне Bolt във всички щати, сега компанията пусна прес съобщение, в което се казва, че това ще става по-плавно или бавно от очакваното. Иначе казано, не във всички щати още отначало. Това може да означава забавяне и за Ampera-e, който е за европейския пазар, но също се прави в САЩ (както беше и с Ampera).

В следващите седмици най-вероятно ще има още информация, а междувременно можеш да изгледаш видеото. Разговорът е на английски, но има много подробности за различни компоненти и системи на Ampera-e. Добива се доста добра представа за много неща. Ето: 

От: Cleantechnica


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения