Tesla добавя Live Chat към MyTesla страницата

Електромобили

В този блог: Нова Live Chat функция на MyTesla потребителската страница.

Заради очакването на значително по-голям брой отзиви и потребителски мнения около предстоящия Model 3, Tesla отваря чат прозорец в MyTesla уеб портала...

Чат полето прилича на мобилната Tesla Ranger услуга, която компанията предлага на притежатели на Tesla електромобили. С тази услуга се осигурява достъп до персонално съдействие от Tesla техник, който отговаря на въпроси и съдейства за решаване на проблеми по-ефективно, без да създава неудобства.

Друго си е да имаш директен чат, нещо като персонален Skype или Viber за Tesla обслужване и определено идва навреме преди да започне производството на Model 3.

Вече започнаха да се появяват и потребителски прогнози за цените на екстрите и опциите на Model 3 и като цяло едва ли е имало по-чакана кола от тази. За да стане такава, в Tesla изиграха и продължават да играят много изкусна игра, но и предизвикателството е огромно.

Tesla вече потвърди, че сглобява тестови Model 3 коли, както и че подизпълнителите са готови да започнат едрови доставки на компоненти за старта на производството през лятото.

От: Teslarati


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума