Концепт за електрически скутер от BMW

Електромобили

В този блог: BMW разработва нов електрически скутер.

Концептът е с претенции за "нов поглед към градската мобилност", но дали това е така ще може да се прецени едва когато излезе. За сега ще се радваме на интересния и модерен дизайн...

BMW представиха концепция за електрическо возило, но този път от BMW Motorrad. Новият модел показва представата на BMW за бъдещето на двуколния електрически транспорт.

Главният дизайнер на превозни средства в BMW Motorrad, Александър Букан споделя: "Този модел не се базира на другите подобни, а по-скоро на основните нужди, технически дизайн и дигитална реалност, използвани от съвременните потребители. Техническите аспекти като плоски батерии в основата на скутера и задвижването на задното колело ни позволиха да направим разпознаваем и иновативен дизайн."

Концептът е изграден около батерията и част от кабелите и са видими като част от дизайна. Скутерът е предназначен за "съвременната градска мобилност" с пъргавината на електромотор и улеснено маневриране, включващо задна скорост.

За разлика от изобилните хвалби относно дизайна, технически данни липсват напълно. Споменава се, че ще бъде "мощен", но никой не знае колко. Не се знае също и кога можем да го очакваме.

От: Electrek


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари