Поглед отблизо на новата спортна електро кола Dendrobium

Електромобили

В този блог: Дойде време и за обстойно видео ревю на една от най-новите и забележителни електрически спортни коли.

Освен малкото градско скутерче Motochimp през последните 12 месеца от сингапурската компания Vanda Еlectrics разработва и проект за спортна електрическа кола заедно с екипа на Williams Advanced Engineering, която вече можем да видим отблизо.

След като направи обстоен преглед на Motochimp в края на миналия месец, Jonny Smith от fullychargedshow се завръща с ново видео ревю на супер спортната кола, която според изпълнителният директор на Vanda Electrics може да влезе в производство още през 2020, ако компанията получи достатъчно подкрепа на изложението в Женева тази година.

Моделът на експертите от Сингапур за електрическа мобилност Vanda Electrics, Dendrobium е двуместен изцяло електрически спортен автомобил, който се отличава със забележителен дизайн и максимална скорост, надвишаваща 300км/ч и ускорение от 0 до 100км/ч за 2.7 секунди.

Dendrobium разполага с най-новата технология за литиево-йонни батерии и електрическа задвижваща система разработена съвместно с Williams Advanced Engineering.

Ако колата стигне до серийно производство, се предвижда оформление, включващо два вътрешни електрически мотора на мост, с единична скоростна кутия и диференциал отпред, както и мулти скоростна кутия и диференциал отзад.

 


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари