Дистанционно за Tesla Model 3 освен карта за отключване

Електромобили

В този блог: Документ подаден от Tesla в САЩ показва, че скоро Model 3 ще се предлага с дистанционно.

Масовият модел на Tesla първоначално беше замислен да се отключва само с bluetooth "Phone Key" чрез мобилно приложение, но от коментари из нета се вижда, че доста хора имат грижи с този тип достъп до колата. Model 3 идва и с комплект карти като резерва, но няма дистанционно като това на по-големите S и X (във формата на колата).

Недпредвидимостта на блутута дори е провокирала някои хора към направи си сам решения като вграждане на чипа от картата за колата в гривна.

Елон Мъск открито призна за проблемите с коментар до Consumer Reports, че решението не работи както са се надявали и че "трябва да направим нещо по-добро от настоящото". А именно, "определено трябва да предоставяме тези коли с нормален ключ".

Сега от подаден към щатския регулатор FCC документ се вижда, че компанията наистина се готви да изработи дистанционно за Model 3, което ще е като допълнителна опция към настоящите карти. Явно не се отказват и от тях, но също от отзиви по мрежата се вижда, че дистанционното на Model S е добро и се ползва много.

Model 3 още не е дошъл в Европа, но ето че когато дойде ще се отваря както сме свикнали. Често се случва да не приемаме лесно нови неща, но пък и явно е нужно време съответна технология да се подобри, както в случая, за да е удобна и използваема.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения