Луда работа ще е тоя Tesla Model S тунинг

Електромобили
В този блог: Американските супер тунинг спецове от Saleen ще правят собствен Model S шедьовър.

В Tesla Motors в момента са заети да завършват първия си Model S преход от западния до източния бряг на щатите. В сурови зимни условия. Вече са почти на финала и единствената им по-сериозна грижа засега е повреда в съпътстващия сервизен бензинов ван. Това се случва с колите и не ми е тема, но виж, това, че Стив Салийн иска да направи най-якия Tesla Model S досега, е...

В самия край на 2013 от Saleen изненадващо дойде заявката, че искат да направят супер електро кола. Странна работа, помислих си тогава, предвид славата им на компания за тунинг на и без това здравички бензинови коли. Явно Model S е твърде изкушаващ, за да му устоят.

Нямам идея какво точно ще измайсторят – засега липсват подробности, очакват се скоро – но като се има предвид, че най-мощният Model S вече си има 416 коня, този на Saleen, за да изпъкне, ще трябва бая да го пипнат. Ето така:

"Смятам да направя една от най-завладяващите Tesla коли на пътя!"

И на мен така ми се струва, но на своя сайт Стив сам потвърждава, че "Saleen Automotive има намерение трайно да разшири дейността си на автомобилния пазар и след тоновете супер мускулести коли, обръщаме вниманието си към колата, която олицетворява понятието спорт в динамично развиващия се електромобилен сектор."

Това ми харесва много, а още повече ми харесва, че Стив добавя нещо доста интересно:

"Ценностите на Tesla не са далеч от нашите, свързани с елитната мощност, стил и производителност. Възхищавам се на тяхното майсторство и сега с навлизането ни на пазара на електрически коли с изцяло наш революционен дизайн, споделяме желанието да произвеждаме коли, които не са зависими от течните горива и които допълват тази горивна независимост с изумителна комбинация от грация и технологии."

А така, топ спецовете на американския бензинов тунинг ни изненадаха здраво. Какво ли следва? :)

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (4)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. Веселин

Много ми е интересно дали тунинга ще е само визуален или ще има и по мощно задвижване. Ако примерно успеят да сложат още един електромотор на предния мост ще бъде супер.

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост

Аааа, за моторен тунинг става дума тука, не само за дизайн - колко коня и какво ускорение се надявам скоро да разберем xD.

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост
  1. Илиян Звездоброев

А дали ще пипнат нещо и по батериите Любопитно е да видим резултата

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост

[QUOTE=firesword:857]А дали ще пипнат нещо и по батериите Любопитно е да видим резултата [/QUOTE]

Това ми се вижда най-голямото предизвикателство в проекта .

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост
Все още няма пуснати коментари
elektromobili-2020
ignor-tv.jpg

Най-нови теми от форума