Фен туитва автоматично за всяка нова Supercharger станция на Tesla

Технологии
В този блог: Приложение сканира сайта на Tesla и праща известия за нови зарядни станции в Тиутър.

Днес, 5 ноември 2014 г., е важен ден за Tesla – компанията ще обяви своите актуални финансови резултати. Очакваме ги, но преди това ето нещо друго актуално, при това постоянно – собственик на Model S направи приложение, които известява за всяка нова Tesla Supercharger станция по света...

Като започнахме да следим развитието на нещата с учудване установихме как зарядните станции на Tesla никнат буквално като гъби. Вече са над 230 в цял свят (на всяка има множество зарядни портове) и понеже е трудно да ги следиш, един Tesla фен се е погрижил това да става много лесно (засега).

За приложението има повече подробности в блог в Teslarati, откъдето в края на октомври разбрахме за него, но ето накратко за какво става дума.

Скриптът сканира официалния Tesla Motors Supercharger сайт постоянно и обновява информацията за броя активни зарядни станции, кога всяка от тях е заработила и кога се добавя нова станция.

Всичките тези данни получаваме от Туитър акаунт @TeslaLiving. Има дни, в които тръгват по няколко нови Supercharger-а, в различни държави. И нашият ред ще дойде скоро, защото вече знаем, че през 2015 г. в България ще има Tesla зарядни станции.

Ако искаш да следиш прогреса на нещата (докато скриптът работи) просто следвай @TeslaLiving в Туитър.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума