Polaris купува бизнеса с електрически мотоциклети на Brammo

Електромобили
В този блог: Polaris Industries обяви, че е новият собственик на поделението за електро мотоциклети на Brammo.

В добавка към това Polaris играе ролята и на водещ инвеститор в рекапитализацията на Brammo, което позволява на компанията да се фокусира върху дизайн, разработка и интеграция на задвижващи системи за електромобили...

Polaris е много по-известна в България от Brammo и дори има представителство у нас. Дали някой ден това ще доведе до предлагане на електро мотоциклети предстои да разберем.

Ангажиментът на Polaris към Brammo всъщност продължава вече три години и след придобиването Polaris ще започне да произвежда електрически мотоциклети през втората половина на 2015 г.

За времето на тяхното партньорство досега двете компании са работили заедно по множество проекти за мотоциклети и офроуд возила. Brammo е създател на вече известните Enertia и Empulse електрически мотори, чиито модели 2013 през миналата година можеха да се купят с големи отстъпки.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения