BMW i3 превърнат в банкомат

Полезно и ефективно
В този блог: Банкомат на колела е нова (електромобилна) услуга от полска банка.

Банкомати не липсват, но мобилни, това е друго нещо. Изпробва го полската IdeaBank, която е поръчала да преоборудват не един а четири броя BMW i3 в мобилни машини за теглене на пари...

Мобилните BMW i3 банкомати на IdeaBank са свързани с Android приложение и обикалят улиците на Варшава. Ако идеята се окаже добра банката е готова да пусне още електромобили пълни с пари из града.

Банкоматната i3-ка може и да прибира пари – ако не ти се ходи до банката може да си направиш вноска по сметката на улицата и всичко се контролира от Android приложението.

Ще да е паднала яка преработка да го докарат отзад до мини трезор за пари електромобила, но си е супер реклама за банката точно с тази кола и с такава уникална идея. Изглежда удобно и ако се появят още IdeaBank мобилни електро банкомати ще знаем, че е такова със сигурност.

От: Cleantechnica

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения