Зареждачка за електромобили във Варна

Полезно и ефективно
В този блог: На стената на Коортех ООД вече има зарядна станция за електромобили.

Нямаме предвид фейсбук стената, а тази на сградата, в която се помещава фирмата във Варна. Станцията е изработена от А1 Еко от Исперих и може да се използва безплатно...

Уговорката е, че това е възможно в рамките на работното време на Коортех. Ако ти е удобно, оставяш си електромобила отпред и ти го включват да се зарежда. Компанията е известна още и с една много емблематична електромобилна конверсия: VW Golf 2 на ток - чиста класика.

Станцията е оборудвана с един евро контакт на 16А, което означава зареждане с до 3.7 кВт.

В нея е вградено комуникационно устройство, за контрол от разстояние. Това ще направи възможно да се вижда статуса на устройството в нашия ВсичкоТок локатор на зарядни станции.

Казваме ще, защото работим по интерактивните функции на сайта и по-точно свързването на базата данни със самите станции през сървър. Остава също така и от Коортех да се регистрират в сайта и да качат станцията, за да стане тя част от ВсичкоТок.

Имаме уверение, че това ще стане и с новината за известно количество пристигнали у нас нови Nissan LEAF електромобили, ето че имаме известно електромобилно раздвижване.

В тази връзка, очакваме съвсем скоро в сайта за електромобилни обяви КарамЕЛ да се появят две LEAF оферти.

Поздравления за Коортех и дано из Варна се появят скоро още станции за електро коли.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. гост

То че има (и ще има) раздвижване е ясно като бял ден. Почнаха да се появяват нисанчета и в мобил.бг . Вероятно на запад ще почнат масово да изскачат и върнати от лизинг Лийф -чета.

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост

Мдаа, ще е чудесно и в КарамЕЛ да започнат да ги пускат обявите

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост
Все още няма пуснати коментари
elektromobili-2020
ignor-tv.jpg

Най-нови теми от форума