На 30 май електромобилно събиране пред Свободния университет в Бургас

Полезно и ефективно
В този блог: Нов Nissan LEAF и други електромобили ще можеш да покараш, ако се включиш в събитието.

"От вчера на територията на Бургас се подвизава нов-новеничък Нисан Лииф", пише във форума на eCars.bg nio, известeн като първия притежател на Рено Туизи в България. Това "вчера" означава от 25 май, а колата видях лично в новия салон на Омникар Ауто в София, срещу който се намира Ринг Мол, преди да отиде към Бургас...

Всъщност колите са четири или по-скоро бяха 4, защото още преди да стигна до салона две вече бяха продадени. За останалите две пуснахме обяви в KaramEL.bg и е супер, че вече имаме реални оферти за нови масови електромобили на добри цени в България.

Електрическият LEAF на nio e европейска спецификация и колата е на лизинг през българска компания с батерията в цената. Собственост е на фирмата, в която nio работи – АЛБИЦИЯ БУРГАС.

Това е една от големите озеленителни фирми в града, която притежава още един електромобил, както вече стана дума – Рено Туизи. За него във форума има изписано много, а сега е ред и на новия LEAF.

И тук следва една хубава новина – в събота, 30 май, от 10 ч. пред Свободния университет в Бургас ректорът организира електромобилно събиране – поканени са Tesla Model S, Peugeot iOn, Renault Kangoo ZE, Twizy и Nissan LEAF и още.

Омникар Ауто ще предостави възможност за тест драйв на предлаганите от тях електромобили с инфо за оферти, промо цени и техническа информация. Поканени сме и ние, остава да нагласим схемата с пътуването.

След демонстрацията е предвиден семинар на тема електромобили и практическите ползи от тях, плюсове, минуси и още – в аулата на университета.

ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СА ПОКАНЕНИ!!! завършва nio своя пост потемата във форума.

Честито на nio и ако идваш на събитието, може да се засечем :).

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (6)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. Rumen Velinov

За останали две [B][LINK=http://www.karamel.bg/obyavi/detail/140/koli/nissan/leaf]пуснахме обяви в KaramEL.bg[/LINK][/B] и е супер, че вече имаме реални оферти за нови масови електромобили на добри цени в [B]България[/B].

Добри цени силно казано. Чисто нов лийф струва 60000лв., а този е употребяван.

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост

[QUOTE=rrumpe:1458]Аз не говоря за колата на nio, а за колата от обявата, до която води линка в цитираното изречение:
[B][LINK=http://www.karamel.bg/obyavi/detail/140/koli/nissan/leaf]пуснахме обяви в KaramEL.bg[/LINK][/B][/QUOTE]

Тя е от тези 4 на nio, които са еднакви (различават се по цвят) и са от една доставка.

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост

Значи колите са нови. Това е важно уточнение, защото в обявата пише:
Състояние: Употребяван

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост

Колите са нови, но тъй като са произведени през 2014 и в един момент задължително е започнала да им тече гаранцията, за да е коректно са записани като "употребявани на символични километри."

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост
Все още няма пуснати коментари
elektromobili-2020
ignor-tv.jpg

Най-нови теми от форума