За всички, от нас – ВсичкоТок с нова версия и нови зареждачки

Полезно и ефективно

В този блог: ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ пуска обновена версия на ВсичкоТок локатора на зарядни станции.

Промяната се вижда още от главната страница, която вече вече показва картата със зареждачки на целия екран. Оставили сме само едно местенце отляво за търсачката и възможност за рекламодатели и спонсори да дават рамо на локатора...

Като цяло сме запазили семплият изглед на страниците – списъкът със зареждачки и отделните страници за всеки обект.

Сега вече при добавяне за зарядна станция може да се качват до пет снимки, подредени в галерия.

Както и досега, за добавяне на зарядна станция в локатора се изисква регистрация. Това е важно, за да има точна информация за потребителя или собственика на зарядната станция. Предвиждаме и добавяне на категория Оператори, когато се заформят зарядни мрежи из страната.

След регистрация при качване на зарядна станция се показват само кратки данни за потребител. Повече данни може да се въвеждат в профила, достъпен от горното меню за всички регистрирани потребители.

Има и нов параметър – при добавяне на зарядна станция сега може да се посочва мощността на всяко устройство, както и типовете контакти, до които след публикуване за удобство се показват съответните иконки.

Поработихме и върху мобилната версия, за да направим ВсичкоТок по-мобилен. Направихме подобрения по изгледа на мобилни телефони, за да е оразмерено всичко както си трябва и за малките екрани. Мобилно приложение все още не е изработено – приемаме (безплатни) предложения :).

Коментарите, естествено, са си там – под всяка зареждачка може да се оставят коментари. Работим и по добавяне на чекин функция, което си е по-сложна работа, но действаме по въпроса.

Междувременно през последните две седмици бяха добавени нови 4-5 зарядни станции на различни места в страната. Няколко хотела вече се оборудваха със зареждачки и очакваме бройката да започне да расте много повече в следващите месеци и нататък.

Остана да добавим само качвайте, търсете, зареждайте, коментирайте и не пестете критики и препоръки, за да правим ВсичкоТок все по-добър.

Приятно търсене, добавяне и зареждане!

(При някакви затруднения със сайта, вписване, работа и каквото и да било – пиши на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (4)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. Атанас Дечев

няма ли да е добре на различните локации да пише каква е максималната мощност на зареждане?

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост

Опа благодарско за отзива. Има го това с мощността, но като се влезе на страницата на всяка станция. Ако имаш предвид да се вижда и в малката табличка в изскачащото прозорче като кликнеш на пинче от картата - ще проверим дали може да се добави и там.

Ако не са тези неща давай идея какво имаш предвид точно.

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост

точно това има предвид, за да не се налага човек който ползва сайта всичкоТок да рови на други места.

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост

Разбрано, иска малко пипване да се добави и в малката табличка - ще го пипнем.

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост
Все още няма пуснати коментари
elektromobili-2020
ignor-tv.jpg

Най-нови теми от форума