ON – Клуб КарамЕЛ събитие #2, НДК Южна тераса 16 октомври

Полезно и ефективно

Привет КарамЕЛ-и – правим втория eCars.bg 'Клуб КарамЕЛ' купон

Открихме го много готино Клуб КарамЕЛ на 15 май, благодарско на всички, a сега спретваме Купон #2 – този пък на НДК, в неделя 16 октомври, с още повече електромобили и един X-гост (няколко пъти), който не се нуждае от представяне. ON...

Какво: Събитие #2 на Клуб КарамЕЛ – фенско място за готини хора с и без електромобили.

Къде: На южната тераса на НДК, пред вход А6.

Кога: Неделя, 16 октомври, 2016, 11:00 - 17:00 ч.

Мястото просто плаче за електромобилен сбор и след като от НДК откликнаха бързо наредихме подробностите и вече сме в организацията.

ВАЖНО: За да спазим изискванията за безопасност можем да съберем максимум 50 коли.

Поканите тръгват по мейла към всички членове и приятели с (нови) електромобили, които познаваме, но междувременно, за да можем да включим повече хора с електромобили, пиши ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. да си резервираш място за електромобила на събитието. Над бройката от 50 ще трябва да разтегляме по рампите нагоре и паркинга.

За да ти осигурим безплатен вход за електромобила през паркинга на НДК (откъм bTV) до терасата за събитието, ни е нужен само регистрационния номер на твоя електромобил по мейла (отгоре). Нали сме Клуб КарамЕЛ – на терасата си събираме само електромобили (включително плъгин хибриди). Ако дойдеш с ДВГ кола, по желание можеш да я оставиш на платения паркинг или отвън на синя зона, че в неделя не се плаща, и да се присъединиш на терасата.

Зареждачки ще има – собствено производство

Организираме официално представяне на нашите ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ зарядни станции, пък колко модела ще са, ще видим тази работа на събитието ;).

Зареждането сме го осигурили, с други думи, като станциите са с Тип 2 контакти, но ще имаме грижата и електромобили като Nissan LEAF с Тип 1 да може да се заредят. Доброто старо шуко естествено ще го вкараме и него в схемата.

Кетеринг редим така да има за освежаване, а за регистрация в клуба заделяме специално местенце и само за минутка те правим член с един мейл (и телефон по желание) за контакт, какъв ти е електромобила (ако имаш) и това е – включваш се лесно и бързо и в добавка към клубната карта сме ти предвидили и подарък, с признателност за вниманието и желанието да станеш част от клуба. Членството е отворено за всеки – и да няма електромобил човек, щом се интересува, е добре дошъл.

И фоайето е на наше разположение. Може отвън около колите, а може и вътре да заформим коментари за клуба, да си каже всеки идеите, предпочитанията, да обсъдим за управа, календар за нови събития по страната и каквото още ни хрумне. 

Какви електромобили очакваме? Tesla Model S (различни версии), Tesla Model X, Renault ZOE, Volkswagen e-Golf, KIA Soul EV, Peugeot iOn, Nissan LEAF, Reva G-Wiz, BMW i3, Aixam Megacity, Nissan e-NV200, Renault Kangoo ZE, Tazzari Zero, Opel Ampera, Mitsubishi i-MiEV, Renault Twizy, Volkswagen eUp! и още!

Ми айде, до събитието.

Ей го къде е:

karamel-subitie-2 title=


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg

Най-нови теми от форума