Тадаааа, Робърт Де Ниро представя новия KIA e-Niro в Европа

Полезно и ефективно

В този блог: Топ актьорът Робърт Де Ниро поема главната роля в европейската рекламна кампания на KIA за новия едноименен електро модел на марката.

Де Ниро ще демонстрира нагледно качествата на KIA e-Niro в серия от телевизионни, печатни и онлайн реклами.

Някога (ммм преди повече от 40 години) в ролята на шофьор на старо нюйоркско такси, сега Де Ниро ще кара чисто нова съвременна електричка и ще е забавно да видим как ще представя колата, като познаваме чувството му за хумор и актьорските му умения.

Според вице президента по маркетинг на KIA Motors Европа, Артур Мартинс, "Комуникационният план за e-Niro ще бъде толкова специален, колкото е и самият нов модел. Рекламната концепция ще се базира на изключителните умения на актьора да забавлява публиката, докато обучава водачите как да управляват e-Niro - моделът, който изцяло ще промени възприятията за съвременните електрически превозни средства."

Кампанията за e-Niro е разработена съвместно с Innocean Worldwide и стартира през ноември тази година, а точно в момента моделът дебютира на Автосалона в Париж. Предварителните данни са за 485 км пробег с едно зареждане, което с 64 кВтч батерия е напълно постижимо. В подкрепа на това, вече видяхме 510 км пробег с до 90 км/ч със сходния Hyundai Kona Electric. KIA e-Niro обаче е със 17 см по-дълъг от Kona, което му дава предимство във вътрешния обем.

Нещо важно, за което често ни питат в eCars, е, каква е гаранцията на батериите на електромобилите. При e-Niro тя е 7 г. или 150 000 км. Батерията на e-Niro е с капацитет 64 кВтч, с възможност за бързо DC зареждане с мощност 100 квт (според компанията). Според реален тест с Hyundai Kona Electric, зареждането е с мощност 70 кВт, с колкото реално очакваме да се зарежда и e-Niro. За пример, това означава, че отнема около 50 минути за зареждане от 10% до 80%. Ето:

Първи електромобили KIA e-Niro очакваме скоро и в България. Когато пристигнат, ще се разбере.

Идеята с ангажирането на актьора и играта на имена е яка, а междувременно, имаме само този Ниро тийзър подръка:

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари