Ново от Tesla, но не кола, а цяла продуктова линия!

Блог
В този блог: На 30 април 2015 г. Tesla ще представи нова голяма продуктова линия.

Преди минути типично в свой стой изпълнителният директор на Tesla Motors Елон Мъск хвърли поредната бомба в Туитър – този път за нова, но не кола, а цяла продуктова линия...

Точният туийт на Мъск гласи:

До 30 април има цял месец – така обича да "изтезава" всички ни Мъск, като ни оставя достатъчно време да ни хрумнат какви ли не отговори на подхвърлената идея.

Цяла голяма продуктова линия, но не кола, е не по-малко загадъчно от предишното му попадение с "D" буквата и за да стане ясно как мрежата прихваща и разпространява такива новини, на този туийт за няма и половин час има 1,500 звездички (favorite).

Дали пък няма предвид "коли", вместо ("само" една) кола?!? Или по-скоро става дума за новото направление "домашни батерии".

Той е последният от няколко туита на Мъск, като първите са за посещението му в Китай – на които има по 400-500 звездички – след което е супер обнадежден за развитието на нещата с Tesla там.

Мъск се е видял с китайския президент Xi и в друг туийт казва,

Китайският пазар е супер важен за всички и ето го Мъск на крака при китайското правителство. От горния туийт явно личи, че според него посещението му там е успешно, а дали Tesla ще започне да продава повече електромобили в Китай, предстои да видим.

Сега мрежата ще избухне от спекулации за новата продуктова линия, а поредният пикантен туийт може да повдигне цената на акциите на Tesla, която напоследък плува между $180 и $200 долара за парче.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. Илиян Звездоброев

Точно вчера се бях замислил за цената на акциите и реших да отворя. Останах изненадан, че толкова е паднала, но сега явно идват нови промени и интересни изненади

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост
  1. гост

На страницата на nanoflowcell има подобна закачка на английски от по-ранна дата. На прав път сте.

  Прикачени
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
  гост
Все още няма пуснати коментари
elektromobili-2020
ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg

Най-нови теми от форума