Chevy Bolt дава над 300 км в ранни тестове (видео)

Електромобили
В този блог: Като за начало инженерите на GM са убедени във възможностите на Chevrolet Bolt.

Преди да го изкарат на пазара  Chevy Bolt минава тестове като всички останали модели и според инженери от General Motors първите резултати потвърждават очакванията им за пробег от 200 мили или 320 км с едно зареждане...

За тези първоначални тестове са произведени 55 прототипа на електрическия Bolt, в заводи в Южна Корея и САЩ. Колите минават всякакви проби на Milford тестовата площадка на GM и изглежда инженерите са доволни.

"Постигаме 200 мили и сме много убедени в способността на колата да ги прави," казва главният инженер на GM по електромобилите Палм Флечър. "Просто изцеждаме всяка възможна миля пробег."

В един момент обаче ще трябва да изкарат Bolt-овете навън, защото няма как да се пресъздадат всички реални условия на тестовите площадки. Важно е технологията да бъде тествана и подобрена до такава степен, че тези 320 км да не се стопяват наполовина при магистрално шофиране, например. Или при тежки пътни и атмосферни условия.

Ще бъде чудесно да можем да разчитаме на 250 км пробег при скорост 100-120 км/ч или на не повече от 10-15% спад в студа.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения