Задават се безплатни китайски електро коли с платено съдържание

Технологии

В този блог: Визията на LeEco е за безплатни коли с платено интерактивно съдържание.

След като вече ни изумиха с новата си електро концепция LeSee, от LeEco хвърлят и нова бомба в автомобилния свят – безплатно използване на електро коли...

На представянето на LeSee в ПекинЖиа Йетинг, основателят на LeEco (известна преди като LeTV) е обявил, че иска да направи революция в революцията.

"Основната" революцията, това са автономните коли, които идват много по-бързо от очакваното само преди година. След няколко години се очаква да можем да се возим в електро коли, които се управляват сами и Жиа иска да добави втора революция – колите на LeEco да са безплатни за използване.

Ето го и обяснението – компанията е лидер в предоставянето на електронно съдържание в Китай и няма да печели от наем на автономни коли, а от мултимедията, която потребителите ще използват в тях. Точно като с телефоните – взимаш го без пари с договор, останалото ти е познато.

Целта на LeEco е да предложи "интелигентни, свързани и самоуправляващи се коли". Жиа добавя още и това, че "Когато всички се съмняват в нашите способности да разработим такава кола и ни се присмиват, ние все пак сме пред вас и ви показваме тази кола. Толкова съм изпълнен с емоции!"

Това е наистина революция, която сега може би все още трудно ще осмислим – безплатни автономни електро коли, в които просто да си плащаме за използваното съдържание.

Според Жиа денят, в който компанията му ще започне да предлага всичко това не е толкова далеч: "Един ден нашите коли ще бъдат безплатни… Един ден просто ще стигнем дотам."

Засега Жиа е насочил вниманието си към китайския пазар, но напомняме, че неговата компания осигурява финансите и за Faraday Future, която започва да строи фабрика за електромобили в Невада. Това може да означава само, че визията му за безплатните коли и платеното съдържание е международна в дългосрочен план.

Какви неща ни престоят само!


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума