Система за зареждане на електробуси с 450 кВт сега и 600 кВт от 2018 г.

Технологии

В този блог: Голяма поръчка от Connexxion за супер мощно зареждане на VDL електробуси.

Изпълнител на системите за зареждане е Heliox, която ще изгради 86 CCS зарядни станции (30 кВт) за нощно зареждане и още 23 по маршрутите с мощност 450 кВт...

И така си е почти половин мегават на парче, но през 2018 г. смятат да им вдигнат мощността на 600 кВт всяка. Това е възможно заради успешния старт на най-големия проект за зарядна инфраструктура в Европа през 2016 г., който Юл ван Хоут от Connexxion / Transdev, описва като "най-доброто приложение досега в тази област".

Heliox ще изгражда зарядната инфраструктура за всичките 100 VDL Citea SLFA електробуса. Договорът включва зарядни станции, трансформаторни подстанции, превключватели, изграждане, монтаж и поддръжка.

Компанията пуска разширени зарядни станции на два бус терминала на летище Схипхол в Амстердам, както и две мощни станции в града за зареждане през деня. Такива станции предстои да бъдат изградени в още над 20 държави като Германия, Люксембург, Финландия, Франция, Великобритания, Швеция, Япония, Сингапур, Нова Зеландия, Австралия, Холандия, Белгия и Турция.

От: Electrive


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари