Второ ретро зарядно в комплект с пипнато клипче в Мол Пловдив

Зарядни станции

В този блог: Ретро зареждачка за електромобили и на външния паркинг на Мол Пловдив

Сега в мола може да се зареждат едновременно до 4 електромобила, всеки с до 22 кВт мощност. При това, безплатно.

Отначало тръгна като една странична идея в екипа. Изглеждаше противоречиво, провокативно, интересно, забавно и въпросително. Да правим ли такова чудо?

Зареждачките не бива да са скучни. Всичките една функция изпълняват - да зареждат електромобили - но пък така и така ще зареждаш, винаги сме си мислели, защо да няма и някаква заигравка?

Важно е и да има постоянство. Идеята на нашия мениджър производство изглеждаше като чедо трудно за отглеждане, но пък не му липсваше хъс да я осъществи и ей така по малко по малко и се представихме с една на еко ралито миналото лято.

После поотлежа, пообмислихме я, поогледахме я, поппроменихме я и като си я харесаха от Мол Пловдив вече бяхме решили - ще правим ретро смарт зарядна станция, няма не искам :).

Два контакта, екран, още малко джаджи и ето я, готова и работи.

Първо наредихме една с аксесоари по мярка за подземния паркинг на мола и точно преди уикенда добавихме още една на външния, до кулата, та стана като мини кула, само че за зареждане.

Зареждането сега е безплатно и на екрана можеш да видиш колко време и колко енергия си заредила. Ей така да си знаеш.

И, както се казва накрая във видеото, готино пипнато от нашия приятел Мъри Иванов:

Вече десет години някои неща се случват само в Мол Пловдив.

Благодарско на Мъри за рамото да се получат нещата преди и след, а сега вече си имаме готино място за зареждане в Пловдив.

Още на другия ден след монтажа на втората станция на една от двете цъфна чисто нов Hyundai Kona от Spark. Ползва се, върши работа, събира погледи и вече заформяме някакви допълващи идеи.

Нещо да ти хрумва?

ignor-tv.jpg
welcome-ecars.jpg