Ооо Sinti, Sinti Sintiii

Зарядни станции

Съвсееем в края на работната седмица, малко преди коледните празници, в петък следобед на 20 декември пристигаме в Сандански. Но не е за коледно парти, а за да сложим още една зарядна станция на хубаво място в България – Вила Синтика. За нас си е готино, защото се радваме на работата, особено на добре свършената.

Мадона ще ни прости, че лекинко й краднахме един Shanti рефрен, а с екипа на Вила Синтика се заформи едно бързо и добро есенно сътрудничество, в резултат на което изработихме премиум смарт зарядна станция с логото на комплекса и когато пристигнахме за монтажа ни очакваше подготвено трасе и фундамент, да му наложим зареждачката отгоре и да стане удобно да се пътува с електричка до още едно място, където се прави класно българско вино.

Вила Синтика или Sintica Wine Resort е луксозен хотел със собствена винарска изба кацнала на изхода на Сандански, само на километър от магистрала Струма. Това е място с винена история и новото превъплъщение на изградената в средата на миналия век Комплексна опитна станция в гр. Сандански.

В течение на следобеда екипът на eCars монтира ИДА Лого смарт зарядна станция на паркинга до самата сграда на хотела, а в течение на десетилетия някогашният експериментален аграрен център е развивал множество клонове и вариации на различни култури, създавайки уникалните сортове грозде Ранна Мелнишка лоза (Мелник 55), Мелнишки Рубин, Сандански Мискет и др.

villa-sintica-zarqdna-stanciq-ecars

Наследявайки тези десетилетни традиции във винопроизводството, Винарска изба Синтика изниква на българската винена карта през 2008 г. като изцяло нов и модерен винарски комплекс. След няколко предварителни посещения в комплекса, след като поставихме зарядната станция вече трябваше да се насладим и на едно гурме изкушение в ресторанта, с по чаша синти вино.

Всъщност, вече сме опитали няколко от вината на избата, но си оставяме място за следващи пътувания до Синтика, че предлагат дегустации и си е друго да опиташ на място. Кухнята е изтънчена и вместо да правим препоръки за някое от вината или ястията, по-добре да препоръчаме да идеш да опиташ – че всеки си има собствен вкус и желания, а като има зареждачка отиването с електромобил вече ти е подсигурено.

Ето линк към станцията и в локатора ВсичкоТок.

Имате винарска изба (и хотел)? Ние имаме зарядни станции. Синергията е налице.

Наздраве и Весели празници!

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари