Ретро зареждане в комбо с модерен преглед

Зарядни станции

Като че ли неочаквано за токова място, но точно неочакваното обикновено привлича силно любопитството на хората. Мястото е МБАЛ света София, а магнитът за любопитство – сигнално червена eCars ретро зарядна станция за електромобили.

Все гледаме да слагаме зареждачки на удобни места. Молче, ресторанче, кафенце, хотелче... Да има какво да се прави докато зареждаш или в още по-добрия случай, не просто да правиш нещо, а да си отметнеш задачи или да свършиш някаква работа.

Ходенето на преглед или за нещо в болницата също си е вършене на работа. За себе си. Сигурно не ти е идвало на ум, но ето – точно така има възможност вече – отиваш за каквото имаш да ходиш до МБАЛ Св. София и ако си с електричка може да я заредиш. ОК, не чак ако ще оставаш нещо за по-дълго, нали. Просто да използваш докато си за преглед или някаква процедура така до час два.

Защо сложихме пред Св. София такава обръщачка на погледи, вместо някоя по-непретенциозна зареждачка? А защо не? Така си бие на очи повече. Правили сме по поръчка зарядни станции да отиват на разни специфични места, но ни хрумна, че няма да го караме тематично и затова решихме пред Св. София да сложим нещо, което на пръв поглед да няма нищо общо със самото място.

Резултатът е налице и първите отзиви са красноречиви – чудатото нещо наистина провлича голяма внимание.

Както си е по модел, има си светлинки, табелки и як маркуч. Тунджа не пуска, но пък си има шапе за Коледа и ток дава без пазарлък.

Разбира се, цялата тази работа не е случайна – екипът на Св. София вече разполага с електромобил, както и с две премиум зарядни станции в подземния гараж на новия корпус. Ретро колонката, обаче, е за всички. Затова е отгоре между двата корпуса и може да се ползва от всеки.

Това е добра инициатива и добър пример. Служебен електромобил и зарядни станции, които повече хора ще видят и може да последват примера да се оборудват на свой ред. Като му видиш удобството да си зареждаш от собствен източник, да ти е супер икономично шофирането и да ти падат много оперативните разходи – харчлъкът за транспорт придобива съвсем други измерения.

Като се замисли човек, какви неща стават вече... Да си зареждаш колата с ток докато ти правят процедурка. По-добре от това здраве му кажи.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

БРАВО! Много симпатично...!
п.с. Може галоните да са часовник и надписите на БГ...

nedi alex
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари