Print this page
Четвъртък, 03 Февруари 2011 00:50

Електрическата триколка Myers Motors Duo с дебют през април

От
Myers Motors Duo

Изминаха около 15 месеца от появата на първите снимки на Myers Motors Duo и не може да се каже, че оттогава се изви вихрушка от информация относно колата. Компанията даде малко публичност с нов блог, озаглавен "Електрическата кола, която може". Името е предложено от дъщерята на Дана Майерс, но Дана пише:...

"Името ми хареса, но трябва да спомена,че както виждате, нашето превозно средство е триколесно и с капковидна форма, което е страхотно за аеродинамичността му, но тъй като е с три колела се категоризира като мотоциклет; това не е кола (както би могло да се предположи от заглавието на блога)."

И така, какво се случва с тази електрическа триколка? Майерс каза за AutoblogGreen следното:

"В процес сме на изграждане на нашето двуместно електрическо превозно средство и има хора, интересуващи се от предварителното му производство. Този блог започна да дава актуална информация за това, как стоят нещата."

Тези актуализации съдържат график за превозното средство, което в момента съществува единствено като макет от пяна в реален размер. Майерс казва, че първата реална Duo ще е готова през март, а предварителното производство ще започне през април 2011. По последна информация - харесва ви или не - возилото ще струва около $24,995. О, а името Duo означава много повече от три букви, както и името на предишната кола на компанията - NMG. Името на предходния модел идваше от "No More Gas" (нещо като "Никога Повече Бензин"). Сега, двуместното Duo означава, хм, "Doesn't Use Oil" ( или "Не Използва Гориво").

Източник: green.autoblog.com
Прочетено 3427 пъти Последна корекция Неделя, 29 Декември 2013 00:03
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.