Print this page
Събота, 16 Април 2011 00:27

Нулеви емисии от Италия – електромобилът Tazzari Zero

От
Tazzari Zero

В завода в Имола,Италия се произвеждат изцяло електрически коли, от производителя Tazzari. Модела се казва Zero и се предлага в три варианта.

Да се влюбиш в една идея, да създадеш концепция, да я превърнеш в мечта на живота си, да и помогнеш да диша...това е вълнуващо. Zero е първият в света градски, спортен, електрически модел. Мечтата, която е липсвала.Създаден с мисъл за планетата, след три-годишни разработки и изследвания, този електромобил е направен със страст. Това е най-добрият израз на италианското творчество - една мечта, която е станала реалност.

Предлаганите три варианта на Tazzari са Zero, Zero Evo и Zero Special Edition. Цените им варират от 20.000 до 22.000 евро ( 39.000 - 43.000 лв ), а на сайта на производителя има конфигуратор, който позволява на клиента да си изгради сам кола с екстрите, които го удовлетворяват.

Като стандартно оборудване на Zero, може да се посочи две-годишната гаранция на колата и батерията; последна разработка литиево-йонна батерия: зарядно устройство за колата; индикатор за нивото на заряд в батерията. Най-висок клас е оборудването при модела Special Edition - той предлага комфорт и окомплектовка, задоволяваща и най-претенциозните. Има високотехнологични елементи като система за въвеждане на информация със сензорен екран, система за още по-тиха и комфортна возия Silent Plus Traction System, както и мобилно трифазно зарядно Mini Superfast, позволяващо бързо зареждане на батерията на произволно място.

Източник: Tazzari Zero

Прочетено 2810 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 23:33
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.