Print this page
Четвъртък, 05 Май 2011 12:00

Офроуд електрически мотори Brammo с шест-степенна трансмисия

От
Brammo Empulse

Когато съвсем новите модели Brammo Engage MX и Encite MMX PRO електрически кросови мотори демонстрираха скокове и възможности на Mini Moto SX Energy Crisiscross 2011, провел се в Лас Вегас, САЩ преди седмица, те направиха заявка за атака и на пазара...

Голямата новина тук е, че Brammo "връща" обратно съединителя и превключването на предавките на електрическата мотокрос-машина, с вградена електрическа трансмисия (IET). Свързан с електрически мотор, мотоциклетът набира скорост много бързо, а звученето е като от мини турбина. Шест-степенната трансмисия осигурява на тези мотори по-добро бързодействие, което ще предизвика "озъбена" гримаса на лицето на ездача и ще я задържи там.

Линията Engage ще се предлага в три модификации. Това са MX (мотокрос) и SMR (супер мото рейсинг) за каране извън пътя и Engage SMS (уличен супер мото). Първите два са на цена $9,995 (около 13.000 лв), включваща заменяеми батерии, съдържащи най-малко 2,6 кВтч енергия. Engage SMS от друга страна, е предвиден за движение по шосе и ще се предлага с и без сменяема батерия. Цената се очаква да бъде под $11,995 долара (около 15,700 лв).

Бебето на семейството Brammo е Encite MMX PRO. Това мотокрос мини все още няма цена, но ще бъде по-евтино от големите си братя.

Всички мотори се очаква да бъдат готови за доставка на време за сезон 2012.

От: Autoblog Green

Прочетено 10007 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 22:44
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.