Четвъртък, 05 Май 2011 16:00

Brammo предизвиква други електрически мотори

От
Brammo electric

Електрически мотоциклети ще премерят сили с бензиновите си събратя на състезанието по мотокрос Mini Moto 2011 SX Energy Crisiscross в Лас Вегас и нов производител ще търси признание на калното трасе...

Brammo се хвърля в мотокрос-битката, където досега доминират (от електрическите модели) Quantya и Zero motorcycle. Ако Brammo иска да избегне срама, екипът му трябва да се представи на ниво и да предложи нещо повече от традиционно представяне. Zero са развили моторите си значително и се изявяват отлично - миналата година заеха 2,3,4 места, и сега отново са наели някои про-състезатели, които да донесат желаното първо място.

Brammo electric

Екшънът може да бъде още по-вълнуващ тази година с новите препятствия и по-дълго трасе на South Point Arena. По-бързи скорости и по-високи скокове наистина звучи добре, а състезанието ще покаже, че това е постижимо не само с бензинови двигатели.

За да видим какво се очаква, ето видеото от екшън-камера на каската на един от водачите на Quantya от състезанието миналата година.

Прочетено 2689 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 22:44
JACtest

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.