Print this page
Понеделник, 22 Август 2011 10:30

Лео Ди Каприо вече кара своя Fisker Karma

От
Лео Ди Каприо се качва в своя FIsker Karma

Вече не веднъж стана дума за комбинация Леонардо Ди Каприо - Fisker Karma, но различни 'препятствия' все криеха последните числа от нея. Всичко обаче изглежда вече е на мястото си - както се вижда от снимката - 'господин Титаник' вече се радва (макар точно да тази снимка да не изглежда радостен) на своя чисто нов супер луксозен електромобил с удължен пробег...

Това може да означава само, че Karma е вече на пътя, след като трябваше да чака доста, за да получи EPA сертификат. Актьорът не живее особено близо до България, но ние се надяваме да можем да ви покажем Fisker Karma почти на живо през септември, за да добиете представа от първа ръка колко луксозна и ефективна реално е първата електрическа кола на Fisker.

Компанията работи по цяла линия коли и след като първата Karma версия е вече на пътя, погледите се обръщат към новия кабрио вариант на колата, друг по-компактен спортен модел и още едно супер луксозно електро изпълнение. Търпение обаче, защото остана малко - Fisker ще покаже някои от новите си чудесии на Автошоуто във Франкфурт през септември и ние сме убедени, че в иначе отпускарския август във Fisker се вдига пушек от работа.

[От: Inhabitat]

[Снимка: Getty Images]

Прочетено 1627 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 12:14
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.