Print this page
Вторник, 08 Ноември 2011 20:38

Конфигурация на Fisker Karma – големият екран е ваш!

От
Fisker Karma с интерактивна система за конфигуриране при дилърите

Напоследък имаше не малко новини около Fisker Automotive и нейния първи електромобил с удължен пробег - Fisker Karma - но въоръжена със сертификат от EPA, компанията вече може да продава колата, а едно от хубавите неща беше тестът на T?V, според който с Karma може да изминете 83 километра на електроенергия. Е, тези неща отминават и пазарната реализация на модела тепърва предстои, а прдожбите трябва да стартират този месец. Онлайн конфигуратори за своите модели повечето автопроизводители имат отдавна, но във Fisker предлага и нещо друго...

Засега няма представителство на Fisker у нас, където да можем да пробваме това, което един от колегите от Green Car Reports е имал възможността да направи в Boston Fisker, но ако не друго, явно всеки може да си 'изработи' Fisker Karma по вкус. Цената на луксозния електро седан започва от $95,900, което го поставя директно в премиалния клас коли, но с купищата коли за по 150-200 хил. лева по нашите улици, няма логика да смятаме, че цената е висока за България.

В долното видео ще видите как става избора на боя, интериор и други неща по колата и поне за малко ще се вживеете в ролята на конфигуратор на електрическа кола. А ние силно се надяваме следващата година надеждите да се превърнат в реалност Wink.

[От: Green Car Reports]

Прочетено 1237 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 09:38
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.