Сряда, 09 Ноември 2011 07:02

Zero Motorcycles: пълна гама електро мотоциклети от февруари 2012

От
Електрическите мотоциклети на Zero Motorcycles ще се продават на цени от 7695 Евро от февруари 2012 г.

При автопроизводителите Renault е първата компания, която навлиза с пълна гама превозни средства в ерата на електрическата мобилност, но и при мотоциклетите има подобно развитие и то се дължи на Zero Motorcycles, която обяви моделите си за 2012 г. по време на провеждащия се в момента в Милано EICMA 2011. Новите електрически мотоциклети на Zero ще се продават в Европа от февруари 2012 г. с изцяло преработени задвижващи системи, включително нови батерии, технология за регенериране на енергия и нови, по-агресивно оформени фарове...

Новата Z-Force батерия, с разработена от компанията технология, осигурява много по-висока енергийна плътност при удължен живот (до 3000 цикъла преди загуба на 20% от капацитета).

Според Скот Харден, вицепрезидент по глобален маркетинг на Zero Motorcycles, "Моделната линия за 2012 г. наистина променя бранша и за първи път в историята всеки ще може да кара електрически мотоциклет с пробег над 180 км с едно зареждане на батерията. Всеки модел в гамата вече е по-бърз, има удължен пробег и е по-забавен отпреди. Това не са концепции. След три месеца нашите дилъри в Европа ще продават новите мотоциклети".

Два от петте модела, Zero S и Zero DS, ще бъдат оборудвани с батерии с капацитет 6 или 9 кВтч, за пробег до 183 км. Ама то чак до Пловдив да иде човек с едно зареждане Cool!

Хайде сега да видим и цените как са и дано усмивчицата остане - € 7,695 за базовия XU модел и от там нагоре до €11.495, а като гледаме страницата на Zero, най-близо може да си купите някой от техните нови електрически мотоциклети от дилър в Австрия...

Имаме и видео за вас, макар че звуковото оформление е по-шумно от самите мотоциклети - вижте пробега на всеки модел и си представете дали някой ден бихте карали тих мотор Smile!

[От: Tech Vehi]

Прочетено 7918 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 09:38
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.