Print this page
Неделя, 04 Март 2012 10:55

Джъстин Бийбър получи Fisker Karma за 18-я си рожден ден

От
за 18-я си рожден ден Джъстин Бийбър получи подарък Fisker Karma

С идването на баба Марта превърналият се вече в култ Джъстин Бийбър навърши 18 и нашите медии също не пропуснаха да отразят събитието, с пикантната добавка, че още на тази крехка вързаст младежът вече се радва на състояние от има няма 85 милиона долара. Това определено е предостатъчно за разни скъпи покупки, но за поне една такава Джъстин няма да плати сам, защото за рождения си ден той получи чисто нов супер луксозен електромобил с удължен пробег под формата на Fisker Karma. Кой е щедрият благодетел? Ами, самият мениджър на канадския музикален идол...

Цялата тази хубава работа става по време на интервюто на Бийбър в шоуто на Елън Дидженеръс - сред разни похвали за благотворителната дейност на младежа водещата избухна в изненада:

Твоят изумителен мениджър, който аз обожавам, каза, че иска да ти направи подарък в шоуто!

По-изненадан обаче се оказа самият Бийбър, чийто мениджър (от вече 5 години) излезе на сцената.

"Ти работи наистина здраво и аз винаги ти се карам 'не си купувай крещящи неща - бъди скромен, бъди скромен'", започна мениджърът на Бийбър, Скот Браун.

"Искаме да изглеждаш много екологичен и понеже обичаш колите, искаме винаги, когато си на пътя да изглеждаш 'природосъобразен'", продължи той пред възбудения поглед на Елън.

"Затова решихме да ти вземем една кола, с която ще се отличаваш. Мисля, че знаеш накъде бия и в момента сигурно лудваш, защото това ееееееееееее Fisker Karma!"

"Ама изцяло електрическа ли е?" попита Бийбър влизайки вътре. "Това е лудо. Невероятно!"

Прав си, Джъстин - така е. И като (най-вероятно) най-младия собственик на Karma досега - със здраве да си я караш.

eCars.bg

Прочетено 2699 пъти Последна корекция Петък, 27 Декември 2013 23:30
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.