Понеделник, 26 Март 2012 16:26

Президентът Плевнелиев тества електромобил - очакваме го на ВЕИ изложението

От
Електрическият Nissan Micra на A1 Eco

Можехме и да пропуснем това събитие, но научихме навреме за него – днес преди обед Президентът на България Росен Плевнелиев тества пред Президентството електромобил с удължен пробег – Chevrolet Volt. Там беше и посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик, който вече пробва Volt по софийските улици малко преди Коледа. Моделът още не се предлага официално на нашия пазар, но пък си има и европейски вариант на име Opel Ampera, за чието българско представяне тази пролет ще ви разкажем съвсем скоро. Междувременно ИКЕМ изпраща писмо до Президента и Премиера с призив България да приеме Национална програма за електрическа мобилност, което ни напомня да проверим какъв е отзвукът от нашето писмо за Националната електрическа обиколка на България...

Нашият технически партньор A1 Eco ще участва на изложението за Възобновяема енергия и Енергийна Ефективност от 28-30 март в Интер Експо Център и ние ще бъдем там в подкрепа и да представяме 'инфо частта' от нашата партньорска група, а именно Национална Информационна Платформа ЕЛЕКТРОМОБИЛИElektromobili.bg и предстоящия електромобилен тур.

Надяваме се държавните мъже да уважат събитието и да се запознаят с възможностите на множеството компании, които ще бъдат представени, защото независимостта от петрола минава точно през тези направления – ВЕИ и ЕЕ.

Елате на изложението и на щанда на A1 Eco ще видите професионално конвертирания до електромобил Nissan Micra, специална фотоволтаична станция и различни модели стационарни зарядни станции за зареждане на електромобили, всички произведени или сглобени (включително с небългарски компоненти) в България.

А1 ще представи и методи за управление и разплащане, а ние ще имама грижата да заснемем всичко и да ви информираме подробно за продуктите, с които екипът ни се представя.

На изложението ще може да видите и Chevrolet Volt и най-вероятно други електромобили. Заповядайте!

eCars.bg

Прочетено 3612 пъти Последна корекция Петък, 27 Декември 2013 23:08
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.