Print this page
Четвъртък, 10 Май 2012 13:58

Ха - и Audi с електрически велосипед - видео шоу

От
elektricheski_velosiped_audi

Електро велосипеди ли ще караме или коли? Автопроизводителите като че ли си намериха нов начин да се конкурират, като намалят броя на колелата. Това в случая са Audi изглежда най-интересно, предвид "идентификацията с четирите кръга". Вчера ви казахме, че вече може да си поръчате или купите Smart ebike, BMW показа електро велосипед за олимпийските игри в Лондон, където "стовари" и известно количество електромобили, а ето че в мрежата се прокрадна и едно ново видео, с пъргав тест на електрически велосипед от Audi...

Това изглежда не по-малко атрактивно от останалите "оригинални" електро колела и по всичко личи, че Audi смята да се конкурира сериозно с останалите на новия пазар на топ електрически колела, което личи от случайно или не пръкналия се в Youtube тест на шампиона Жулиен Дюпон. Добра "газчица" му дава човека, не ще и дума, и казва: "Този байк е толкова мощен. Не съм карал по-добро нещо."

Може би е прототип, може и да е бъдещ продукт – засега от Audi няма осветляваща информация по въпроса, но с този карбонов акцент, вградени LED светлини отпред (в кормилото) и отзад (в седалката) и екран (в рамката), колелото е доста изкушаващо особено предвид отличаващите го от останали предно и задно окачване. Откъде знаем, че е Audi? Хм, така казват от Audi Design, но повече инфо ще има след около две седмици. Интересно е, че това видео се появява малко след скорошната мега сделка на Audi, която взе че купи Ducati за $1,12 милиарда. Гот. А иначе цените на тези нетипични за авто компаниите творения са доста по-солени от тези на стандартните електрически велосипеди, но с толкова много оферти май и те ще влязат скоро в понятието стандарт, макар и доста висок!

eCars.bg

Прочетено 5938 пъти Последна корекция Неделя, 13 Май 2012 21:20
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.