Понеделник, 23 Юли 2012 07:27

Bulgaria OnAir пита за електромобилите – ние сме насреща ;)

От
elektromobili_bulgaria_onair

По нашите телевизии все още няма реклами на електромобили. Няма и обилно количество предавания по въпроса. Но миналата седмица ми звъннаха от Bulgaria OnAir и ме поканиха да участвам в сутрешния блок, където с Илия Левков от ИКЕМ направихме 20 мин. разговор за електрическата мобилност по повод отвореното писмо, което браншът изпраща до премиера Борисов, и нашата водеща определено се беше подготвила за въпросите си от elektromobili.bg и ecars.bg. Супер... :)

Речено – сторено. Там съм. Говорихме за новата програма за развитие на сектора до 2025 г., която ИКЕМ предлага (всъщност, това беше нещо като тема на предаването), а пък аз имах възможността да кажа какви са ползите от електромобила, кога сме създали платформата (Elektromobili.bg), какъв е интересът към нея и развитието й днес, както и разни други неща – ама нали за това е видеото Laughing...

И както предния път, след участието ми в Зелена светлина на БНТ 1, и сега стар приятел ми звъни, "Еее, гледах те по Bulgaria OnAir". Супер, значи има ефект, вижда се и остава само да продължим да работим ефективно и да постигаме добри резултати Wink.

Мартин Хаджистойков

eCars.bg / Elektromobili.bg

Прочетено 1276 пъти Последна корекция Вторник, 27 Ноември 2012 12:20
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.