Понеделник, 30 Юли 2012 08:41

Покупка на електромобил – какви са твоите емоционални нужди?

От

emocionalni_nuzhdi_elektromobil

В допълнение към изнесената на главната страница за по-добра видимост анкета за минималния пробег, който трябва да има един електромобил, за да си го купиш, искаме да разберем какви са емоционалните ти желания, които един електромобил трябва да удовлетвори. Какво изпитваш, когато шофираш сега и искаш да не ти липсва в електромобила, какво ново искаш да получиш, какви емоционални желания смяташ, че трябва да удовлетворява едно електрическо превозно средство...

ОК, от това, което знаеш за електромобилите до момента, как си представяш шофирането на превозно средство с електрическо задвижване? Какво още искаш да научиш за електрическата мобилност? Кое е нещото, което ще те накара наистина да си купиш електромобил? Всъщност, като сме го подкарали така, ето какво – защо не отделиш половин час за един блог по темата, който с удоволствие ще пуснем в eCars.bg? Може пък просто да отвориш тема във форума. Там има място за обсъждане на идеи, препоръки и проблеми, свързани с нашите желания за електромобилите.

Какво искаме да постигнем, като те приканваме да споделиш своите емоционални нужди? Виж колко активни са хората в други общества в Европа, Азия и Америка. Коментират, споделят отзиви, компании инвестират в зарядна инфраструктура и т.н. С други думи, виждат реалната възможност за алтернатива на петрола и шофиране на по-ефективни и забавни превозни средства и се възползват от нея. И това е наистина страхотно, защото с масова активност и автопроизводителите виждат потенциал в даден пазар, и хората споделят желанията си за по-пълноценен и чист живот.

И ние го правим в България, само трябва да засилим темпото. За да си осигурим нови невероятни емоции и динамични усещания, докато правим живота си по-приятен и пълен с енергия. А сега е твой ред – прати ни блог на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и стани автор в сайта или се включи с отзив или форум тема.

Мартин Хаджистойков

eCars.bg / Elektromobili.bg

Прочетено 1586 пъти Последна корекция Събота, 24 Март 2018 17:03
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.