Print this page
Петък, 14 Септември 2012 14:15

Вромос Киви тест драйв на 21 септември в София + Как се зарежда електро кола от слънцето?

От
3-elektromobil vromos kiwi elektro skuter eco cruiser
На моменти имаше по няколко чакащи за тест  – интерес има, та пак ще има тестове ^_^  – Снимка: eCars.bg

Тест драйв си е търсено нещо – друго си е човек да пипне и да покара. Тези събития са още кът в България като става дума за електромобили, ама ето, следващия петък ще има такова нещо – каним ви да дойдете на тест драйв на електрическия Вромос Киви, пред Интер Експо Център – 21 септември от 14:00 до 20:00. Всичко е вече уредено и остава само да се съберем там :)

Първият ни директен допир до малкия Киви беше по време на Узана Поляна Фест, където Борето от Вромос докара жълт и червен електромобили плюс електро скутери. Да кажем, че имаше интерес... Ммм, по-скоро - голям интерес. Много хора се записаха за тест и вероятно за повечето от тях това беше първо шофиране на електромобил.

1-elektromobil_vromos_kiwi_otpred 2-elektromobil_vromos_kiwi_otzad 3-elektromobil_vromos_kiwi_elektro_skuter_eco_cruiser 4-elektromobil_vromos_kiwi_interior 5-az_karam_na_tok 5-elektromobili_vromos_kiwi 6-elektricheski_motoped_skuter_eco_cruiser_vromos 8-vromos_kiwi_eco_cruiser

Вромос Киви има три врати и е супер компактен – идеално за градската теснотия и трафика. Електромобилът е 100% електрически и се предлага на цена от 19,900 лв без ДДС – ние познаваме човека, който продава електромобилите и скутерите на Вромос в София, Христо Тодоров от Еко Ел Плюс (на страницата има и техническа информация за електромобила и скутерите), а на теста и вие ще се запознаете. Освен Киви ще може да тествате и електро скутерите ECO Cruiser с мощност 1000 W и 3000 W, които вече се продават за по 1,600 лева парчето. За раздхода на Вромос Киви просто няма какво да говорим, че е левче на 100 км Laughing, но ако ви дадем карта за соларната станция пред Интер Експо Център, зареждането (поне за известно време) ще ви е дори безплатно Wink. Всъщност, освен тест драйв, ще моде да видите и точно това – как се зарежда електромобил с енергия от слънцето!

И за загрявка, ето едно кратко видео как "кивито" си перка по магистралата:

ОК, да ви напомним пак:

За да пробвате същото това нещо, може да дойдете на 21 септември от 14:00 до 20:00 на фотоволтаичната зарядна екостанция за електромобили пред Интер Експо Център – тамън ще се запознаем.

Е, ще дойдете ли? Кажете ни в коментарите отдолу и питайте каквото ви се пита Smile

eCars.bg / Elektromobili.bg

Прочетено 7408 пъти Последна корекция Неделя, 23 Септември 2012 20:41
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.