Print this page
Сряда, 07 Ноември 2012 10:35

Любимите ни електрически колела - все по-трудно различими. Momentum Electric.

От
elektrichesko kolelo momentum electric
Семпъл, но стилен и високотехнологичен електровелосипед - Momentum Electric. Снимка:elektrobike-online

Електрическите велосипеди са най-достъпното ЕПС и вероятно затова материалите за тях са сред най-любопитните. Те са с по-дебела рамка и видима батерия, което ги прави лесно разпознаваеми... поне до скоро.

Не и това колело. То е много тънка рамка, класическа, семпла визия - производство на Momentum Electric. Въпросната конструкция е доста лека, максимално близка до тази на стандартните велосипеди, но все пак е изградена така, че да 'приюти' 324-Вч литиево-йонна батерия.

Батерията захранва 250-ватов електрически мотор, който е разположен в предното колело и се активира със сензор, чувствителен към въртящия момент (Autorq ®) или механично - чрез 'манивела'. Електрическото колело е с две скорости, автоматично подбирани от скоростна кутия SRAM Automatix.

elektricheski velosiped s tsena i viziya na konventsionalen - Momentum ElectricMomentum Electric е с визия и цена на конвенционален велосипед

Модерните технологии и класическия външен вид, комплексно определят цената на Momentum Electric на 1395 евро (около 2700 лв), с две години гаранция. Предвиден е и вариант - модел Т - предназначен за дамите, които е със същите цена и характеристики.

Model T e elektricheskoto kolelo za damiteMomentum Electric има и дамски вариант - model T

[От:bikeradar.com]

[eCars.bg / elektromobili.bg]

Прочетено 5123 пъти Последна корекция Сряда, 07 Ноември 2012 10:41
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.