Четвъртък, 15 Март 2012 13:41

Ето ни с (конвертирана в България) електро кола НА КАФЕ при Гала

От
Електромобил от Исперих НА КАФЕ при Гала

 

Имаме си в България един професионално конвертиран Nissan Micra, който в своя нов живот вече е електромобил. Който следи, както се казва, историите в eCars, вече познава добре конвертирания от нашия технически партньор А1 Eco Nissan Micra, изработен по специален проект заедно с БИЕС ЕООД, като част от Консорциум Зелена Енергия. Зелено се получиха нещата и в днешното издание на една от най-популярните сутрешни ТВ програми в България - НА КАФЕ - където гост на Гала беше Иво Танев. И наред с другите изненади, Гала реши да пробва реакцията на Иво към електромобил...

"Ама сега запален ли е? Я угаси. Запали пак", реши да пробва звука на колата Гала, но единственият звук беше този от фучащия наоколо вятър. И хоп, хайде вътре в студиото. Баш до електро колонката, която Теодор от А1 Eco донесе специално за демонстрацията.

Но какво да ви разправям повече. ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО в NOVA PLAY, за да видите сами колко интересна се видя електрическата кола на Иво и Гала. Електромобилната част започва около 1:10:00. Не се скъпете и за някой и друг коментар отдолу, или пък в нашия форум. Бъдете електромобилно ларж Wink.

eCars.bg

Прочетено 4465 пъти Последна корекция Петък, 27 Декември 2013 23:17
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.