Sidebar

20
Съб, Апр
× Ако всеки каже по нещичко за себе си, след като се регистрира, ще си имаме нещо като приветствена книга. Пишете в нея :)

Къде е удачно да се инвестират известна сума пари,

Преди 7 години 4 месеца #2795 от mitnick
Здравейте момчета,събирам за ел кола ама с тея цени няма да мога да събера скоро някой от вас знае ли къде е удачно да се инвестират няколко хиляди примерно 5-6-7 хиляди макс,
с добра възращаемост например какво мислите за борсата акции,фондове ала бала въобще си нямам представа за това ви питам,ако някой може да е в помощ да отговори моля ви.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 7 години 4 месеца #2796 от stealthhack
Последно за ел. кола ли събираш или за акции на борсата, едното е за удоволствие + възможност да вършиш работа, другото трябва да си добър в разчитането на новините довеждащи до сътресения в отношенията между държавите респективно фиксингите на валутите.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 7 години 4 месеца #2798 от mitnick
За ел кола събирам но нали трябва някакси да ги събера,тея пари,
еми аз хал хабер си нямам от акциите и борсите.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 7 години 4 месеца #2799 от ivand911
Като не си наясно с борсите и акциите, по-добре не се занимавай с тях, щото повече ще загубиш отколкото обратното. Те и тия които са наясно губят пари там.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 7 години 4 месеца #2806 от cokey

ivand911 писа: Като не си наясно с борсите и акциите, по-добре не се занимавай с тях, щото повече ще загубиш отколкото обратното. Те и тия които са наясно губят пари там.


*thumbs up*
Точно

Инвестирай в (псевдо) зарядна инфраструктура :cheer:
Ако имаш трифазен ток някъде из България (не в големите градове - там вече има станции) обяви го във ВсичкоТок и PlugShare и сложи цена на час (нямаш право да продаваш ток). Ако нямаш - прекарай. Някой ще трябва да е на разположение там 24/7 да прибира парите ;)

Възможности бол. В северна България няма почти нищо, към границите с Гърция, Турция, Сърбия също, пътя Варна-Бургас, проходите в Стара Планина.

Ако тепърва ще прекарваш ток, при подходящо обявена цена, може би за около 100 пълни зареждания на кола от типа на Тесла 90D ще се избие инвестицията за прекарването на трифазния ток с мощност 22кВ, което е около 2,300 лв (от ЧЕЗ).

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.