Sidebar

19
Пет, Апр
× Мда, не всичко е електромобили. Ако не намираш подходяща категория за темата, която искаш да пуснеш, току що я намери :)

Реклама на BMW i8 по БТВ

Преди 9 години 9 месеца #1370 от vesi4
Реклама на BMW i8 по БТВ е пусната от vesi4
Сутринта останах мнооого учуден като видях реклама на i8 по Бтв. Дано я пуснат повече от един път :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 9 години 9 месеца #1371 от mumojem
Отговор от mumojem по тема Реклама на BMW i8 по БТВ

vesi4 писа: Сутринта останах мнооого учуден като видях реклама на i8 по Бтв. Дано я пуснат повече от един път :)


Това мнооооого веднага го репликирам – учудваш ме и мен много :). И чудесно, затова явно блогът за цената на BMW i8 от 2012 ханпа бързи 3000 прочита за седмица :whistle:.

Нямах идея, понеже не гледам телевизия (освен НатГео) - благодаря ти за инфото.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 9 години 9 месеца - Преди 9 години 9 месеца #1372 от vesi4
Отговор от vesi4 по тема Реклама на BMW i8 по БТВ

mumojem писа: Това мнооооого веднага го репликирам – учудваш ме и мен много :). И чудесно, затова явно блогът за цената на BMW i8 от 2012 ханпа бързи 3000 прочита за седмица :whistle:.

Не те разбрах колега. Имаш предвид, че от един път тази иначе стара статия е започнала да се чете много ли. Ако е така явно хората видели рекламата са потърсили информация в Гугъл и са попаднали на блога ти. Ето ти една чудесна възможност за популяризация на блога. Пусни още една две статии за i8 и i3 , нека Гугъл свърши останалата част от работата. :)

А иначе търсих рекламата в интернет и не я намерих в българската и версия, но намерих една на английски, която е като българската, но мисля че е малко по-дълга. Нашата версия май е орязана до 30 сек., но е също толкова впечатляваща. Аз междо другото като познах автомобила първото което направих е да се уверя, че наистина рекламата е по българска телевизия, защото изобщо не съм го очаквал.

Ето и версията на вдъхновяващата реклама, която намерих в youtube.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 9 години 9 месеца #1373 от mumojem
Отговор от mumojem по тема Реклама на BMW i8 по БТВ
Той си имаше близо 5000 прочита този блог за BMW i8 от 2012-та преди да я пуснат тази реклама по наша телевизия. Просто сега заради това, че е на първо място в Гугъл (или второ, понякога го редува със статия в Дневник), от рекламата хората като я видят точно това правят, отиват в Гугъл да потърсят повече инфо.

Имаме и други блогове за i8 и i3 и точно така се получават нещата, че Гугъл сега популяризира блога. То си върви това от две години насам вече и ще прродължава все повече като се пускат нови и нови електромобилни реклами по нашите телевизии :).

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.