Неделя, 27 Март 2011 13:16

Нов хибриден Lexus – CT 200h вече в продажба

От
Lexus CT200h хибрид

Престижният Lexus CT 200h е първият в света пълен хибрид, която ще е насочен към компактния-премиум сегмент от пазара. Неговите технически иновации, стил, качество и грижа за водача ще привлекат нови и по-млади клиенти към марката Lexus.

Моделът е предвиден с едно на ум за европейския пазар. Неговите размери, външен вид и ниски емисии на CO2 - 94 г/км, дължащи се на хибридната електроенергийна система, отговарят на много от основните изисквания на претенциозните и екологично ориентирани клиенти.

Lexus CT 200h се предлага в три модела : SE-I, SE-L и SE-L Premier. Цените във Великобритания са от 23.500 до 30.600 паунда (около 52.000 до 67.000 лева), в зависимост разбира се, от нивото на оборудване. Все пак, високите технически показатели са утвърдени за качеството на Lexus и компоненти като 16' или 17' алуминиеви джанти, двойна климатична инсталация, USB порт, предни фарове за мъгла, автоматични чистачки и фарове, и много други присъстват при всеки от моделите.

Заради отличните показатели при отделянето на вредни емисии, които отговарят на нула спрямо годишен план, водачите на хибридния Lexus са освободени от такса "задръстване" в Лондон, както и са с бонуси при заплащането на годишен данък. Облекчения имате дори ако го управлявате като служебен автомобил, който не е ваша собственост. Официалният разход - около 3.8 л / 100 км -както и предвидените ниски разходи за поддръжка и експлоатация, и естествено - класата на автомобила, превръщат Lexus CT 200h в лидер или поне основен конкурент в сегмента.

Интервалите на обслужване са ежегодно или на 10.000 км, което ще осигури безпроблемна дългогодишна експлоатация на компонентите. Lexus Hybrid Drive system е проектирана за работа с ниски изисквания, а хибридната батерия ще служи вярно през целия "жизнен" цикъл на автомобила.

Източник: greencarsite.co.uk
Прочетено 1575 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 23:57
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.