Петък, 14 Декември 2012 12:50

РеКлъстер – електрическа мобилност, светодиодно осветление, енергийна ефективност

От
Как оценяваш този блог?
(0 гласа)

РеКлъстер – сдружение за електрическа мобилност, светодиодно осветление, енергийна ефективност, мобилни приложения, еко туризъм и още!

ecluster-elektricheska_mobilnost_elektromobili_energijna_efektivnost_svetodiodi_led_eko_turizam
Основните работни направление и учредители на еКлъстер - помогнете ни да обогатим тази графика

Какво е РеКлъстер?

РеКлъстер е сдружение за популяризиране и спомагане устойчивото развитие на различни отрасли, сред които електрическа мобилност, светодиодно осветление, енергийна ефективност, еко туризъм, аудио-визуални произведения, приложения за мобилни устройства и други.

РеКлъстер е център за споделяне за споделяне и реализиране на идеи сред съмишленици в България и други страни.

РеКлъстер е място за новатори, които просперират като си помагат и генерират ползи за клъстера, обществото и бизнеса със своята споделена активност и отговорност.

РеКлъстер е сдружение за намиране на нови ефективни решения и максимален икономически и личен смисъл в направления като електрическа мобилност, светодиодно осветление и други, като важни фактори на енергийната ефективност в България.

Кои сме ние?

Учредители на РеКлъстер са седем компании, създадени от хора, споделящи обща визия за съвместно развитие на проекти от различни допълващи се сфери на икономиката, разбира се, силно обвързани с желанието за енергийна ефективност. Нашите имена ще намерите в графиката отгоре. Разбира се, скоро ще публикуваме пълна информация, включително Устав, работни направления и проекти. В случай че междувременно намирате за интересна възможността да се включите в РеКлъстер, просто звъннете на 0888 919329 – Мартин Хаджистойков. Благодарим ви за интереса Smile.

Какво може да направи РеКлъстер за мен?

Не знаем, дали новите технологии, които осмислят все повече енергийната ефективност те вдъхновяват и ако е така значи можем да ти помогнем, реализирайки идеи и проекти, за които сме се събрали в еКлъстер. Основната ни цел е да популяризираме електрическата мобилност и светодиодното осветление - така можем да ви стимулираме да намалите значително домашните и фирмените си енергийни разходи. Задачата ни е да спомогнем взимането на информирани решения за възприемане и използване на електрически превозни средства и светодиодно осветление, с обучение, изграждане на съоръжения и подмяна на съществуващи конвенционални превозни средства с електрически.

Най-важното, което РеКлъстер може да направи за вас, е да ви покаже какъв избор имате за по-ефективно задоволяване на транспортните и енергийните ви нужди, както и да ви насърчи да се включите в разширяването на сдружението и генерираните от него ползи и възможности

Интересуваме се живо от вашите обмислени и ефективни идеи, за чието реализиране ще се радваме да ви помогнем. За да можем всички да отриваме онези ползи, които винаги сме искали да усвояваме пълноценно.

В РеКлъстер може да се възползвате от:

  • Подробна информация за енергийно ефективни компоненти
  • Решения за електрическа мобилност и светодиодно осветление
  • Участие в демо програми и тестове
  • Разширени възможности за реализиране на проекти на вашата компания като част от клъстера
  • Нови контакти и взаимодействие с местната и централна власт, неправителствени организации и бизнес съмишленици

Нека не ви ограничаваме с написаното тук – съпричастността ни към вашите желания и идеи винаги може да е мотив за намиране на още взаимни ползи, нали?

Нашата визия

Ако искаме да видим България "потънала"в нещо, то е енергийна ефективност. В тази "посока" нашите основни "умения" са електрическата мобилност и светодиодното осветление. Елате и добавете вашите.

Нашата мисия

Нашата мисия е заедно да свеждаме смисъла на енергийната ефективност до ежедневните ни потребности, като помагаме за реализирането точно на онези идеи, които постигат тази цел най-бързо и ефективно. Всичко това с общи умения и опит, и като не спираме да добавяме стойност, както и да търсим нови съмишленици в името на "Полезно и ефективно". 

Защо го правим?

Има милион причини, но хайде да започнем с:mozaika

  •  Да видим и вас как се усмихвате, след като се качите в електромобил
  •  Да ви покажем как да намалите значително разхода си за осветление с новите светодиодни системи
  •  Да намираме повече поводи да кажем "Колко е чист въздуха днес"
  •  Да спомогнем за създаване на повече нови работни места в България
  •  И най-вече – да направим повече хора щастливи

Каква е посоката?

Нашата посока е една – да направим много повече от вас истински енергийно ефективни в къщи, и в работата ви. Ние сме като вас и искаме където и да отидем в България да намираме повод за усмивки, да реализираме заедно фантастични идеи и да виждаме приложени модерните решения за които сме работили с желание и споделена мотивация.

Вероятно искате да се присъедините?

Още не сме готови с всичко административно – имаме много пред себе си и ще се радваме да се включите. Подготвяме пълно представяне на РеКлъстер и възможностите за вашето присъединяване. Ако енергийната ефективност е вашият естествен мотив за работа, значи има много причини да се съберем. Междувременно, изпратете ни запитване, идея или просто коментар на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Благодарим ви за интереса и, не е проблем да го повторим, нали – за  споделената мотивация!

Прочетено 22609 пъти Последна корекция Петък, 26 Април 2013 14:09